وکیل دعاوی تجاری

وکیل دعاوی تجاری

وکیل دعاوی تجاری


وکیل دعاوی تجاری

در دنیای امروز با توجه به گستردگی فعالیت های تجاری داخلی و بین المللی اختلافات حاصل از این ارتباطات نیز به همین تناسب رو به افزایش است و با توجه به اینکه فعالیت در این حوزه نیازمند تخصص های خاص
می باشد قطعا شما نیازمند این هستید که از کمک های یک وکیل دعاوی تجاری در تهران و شهرستان ها به جهت جلوگیری از ضرر های غیر قابل جبران بهره مند گردید. لذا توصیه می گردد به هیچ عنوان بدون مشورت با وکیل متخصص در این حوزه هیچگونه اقدامی به عمل نیاورید.

اغلب شرکت های بزرگ دارا بودن وکیل جهت امور شرکت را از ضروریات می دانند چرا که در کنار سیستم مدیریتی که لازمه اداره کردن شرکت ها و امور تجاری است، اشراف بر قوانین تجاری می تواند از مشکلات آتی پیشگیری نماید و راهی جهت پیشبرد بهتر امور تجاری و شرکت های تجاری باشد.

در دعاوی تجاری اغلب به دنبال اعمال قوانین مربوط به تجارت در موضوع مورد نظر هستیم و اغلب این دعاوی نیز ناشی از قرارداد تجاری می باشد.یک وکیل خوب دعاوی تجاری با پیش بینی وقایع احتمالی آینده موکل خود را از مراجعه به دادگستری و درگیر شدن با مراحل پیچیده دادرسی بی نیاز می کند.توجه داشته باشید که مهم ترین بخش تعریف یک رابطه حقوقی تنظیم یک قرارداد خوب و استاندارد است.

 

وکیل دعاوی تجاری

ارائه مشاوره حقوقی وقبول وکالت دادگستری در زمینه وکالت دعاوی تجاری با طرح یا دفاع از کلیه دعاوی تجاری از قبیل:

  • مشاوره در تأسیس انواع شرکت های تجاری
  • مشاوره در تدوین اساسنامه وشرکت نامه
  • مشاوره حقوقی به مدیران شرکت های تجاری

طرح ودفاع از دعاوی راجع به شرکتهای تجاری از جمله: ورشکستگی ; انحلال – ابطال تصمیمات

مطالبه وجوه کلیه اسناد تجاری و سایر دعاوی ومسائل راجع به تجار،شرکتها و عملیات تجاری در دفتر وکالت وکیل تجاری انجام می گردد.

 

وکیل دعاوی تجاری

دعاوی تجاری همانطور که از اسمش پیداست مربوط به تجار است به همین جهت ابتدائا به تعریف تاجر
می پردازیم. به استناد ماده ۱ قانون تجارت تاجر کسی که شغل معمول خود را معاملات تجاری قرار دهد. به عبارتی ساده تر یعنی فردی تاجر است که شغل اصلی و عمده او انجام معاملات تجاری باشد.

  • حال سوالی که به ذهن متبادر می شود این است که چه کسی می تواند تاجر باشد؟
  • آیا محدودیتی در تاجر شدن بین اشخاص حقیقی و حقوقی وجود دارد یا خیر؟

وکیل دعاوی تجاری در پاسخ به پرسش فوق بیان می دارد، قانون تجارت تفاوتی بین اشخاص حقیقی و حقوقی در تاجر شناخته شدن قائل نشده است به عبارتی دیگر هم افراد حقیقی و هم افراد حقوقی می توانند با رعایت شرایط ماده ۱ قانون تجارت تاجر شناخته شوند.

وفق تعریفی که ارایه شده اولا تاجر باید  شغل معمولی خود را معاملات تجارتی قرار داده باشد تا بتوان اطلاق عنوان تاجر به وی نمود. از این رو بایستی حتما شخص خودش معاملات تجارتی انجام دهد و اگر بر فرض شخصی به وکالت و نمایندگی از دیگری معاملات تجارتی انجام دهد، نمیتوان وی را به عنوان تاجر اطلاق نمود مانند اینکه، اینکه کارگری برای کارفرمای خود معاملاتی انجام دهد یا مدیر شرکتی برای شرکت معاملاتی نماید و … . البته در مواردی اشخاص حقوقی مانند شرکتهای سهامی اعم از سهامی عام و خاص، حتی اگر معاملات تجارتی انجام ندهند، قانونا وفق ماده 2 لایحه اصلاحی قانون تجارت تاجر شناخته خواهند شد.

شناسایی یا عدم شناسایی هر شخص اعم از حقیقی و حقوقی به عنوان تاجر، آثار بسیاری از حیث بار نمودن برخی مسئولیت ها و تعهدات قانونی برای وی خواهد داشت از جمله اینکه اشخاص حقیقی و حقوقی که تاجر میباشند، نمیتوانند درخواست اعسار از پرداخت بدهی خود بنمایند و میبایست به جای اعسار، درخواست ورشکستگی مطرح نمایند. یا اینکه میبایست اقدام به نگهداری دفاتر قانونی و تنظیم و ارائه آن به مراجع قانونی اعم از دارایی و … بنمایند و یا اینکه ملزم به اخذ مجوز خاص برای اشتغال درپاره ای موارد میباشند و … .

لذا در هر دعوای تجارتی، در وهله اول میبایست به این نکته توجه نمود که شخص مقابل به عنوان تاجر مورد شناسایی قرار خواهد گرفت یا خیر؟ در پاره ای موارد نیازمند اثبات تاجر بودن طرف مقابل به عنوان راهکار دفاعی هستیم. در برخی از موارد نیز به اشتباه هیات مدیره یا مدیر عامل شرکت های تجاری به عنوان طرف دعوا قرار میگیرند . در حالی که این اشخاص نماینده شرکت بوده و هر گونه دعوا مربوط به شرکت، میبایست به طرفیت خود شرکت مطرح شود و نه نمایندگان آن، توضیحات مبسوط دیگر در جریان تشریح هر یک از دعاوی شرکت های تجاری تبیین خواهد شد لذا از پرداختن به آن خودداری میگردد.

امتیاز ما
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس سریع و مشاوره
به کمک نیاز داری؟ با ما در تماس باشید!
شروع گفتگو
سلام! برای چت در WhatsApp روی یکی از اعضای زیر کلیک کنید
معمولا در عرض چند دقیقه پاسخ می دهیم