دعاوی حقوقی چیست و حل و فصل آن چگونه است؟

دعاوی حقوقی چیست و حل و فصل آن چگونه است؟

دعاوی حقوقی چیست و حل و فصل آن چگونه است؟


دعاوی حقوقی چیست و حل و فصل آن چگونه است؟

حقوق ماهیتی متفاوت از ریاضیات دارد و صحت یک نظریه به آسانی قابل سنجش نیست و گاه به سختی میشود یک نظر را به نظر دیگر ترجیح داد و قوانین هر روزه دست خوش تغییر هستند بنابراین دانستن آخرین مصوبات و به ویژه تفسیر آنها که بعضا مدتها طول میکشد از اهمیت به سزایی برخوردار است.ما در اینجا به زبانی ساده سعی در روشن شدن ذهن شما عزیزان داریم.

 

دعاوی حقوقی چیست و حل و فصل آن چگونه است؟

دعاوی حقوقی چیست؟

دعاوی که وقوع تعداد بسیاری از آنها به علت عدم آگاهی و توجه خود شخص رخ می دهد و در بیشتر موارد نیز به زیان وی پایان می یابد.

در صورتی که استفاده از وکیل خوب و استفاده از دانش و تجربه وی میتواند از بسیاری صدمات مالی و روانی پیشگیری کند.

امروزه قسمت بزرگی از دعاوی  که در کشور مطرح است در زمینه حقوقی میباشد.

حتی قبل از طرح دعوی نیز مشاوره با وکیل میتواند از وقوع بسیاری از پیش آمدها که ممکن است در جریان دادرسی به زیان شخص تمام شود، جلوگیری می کند.

 

نواع دعاوی حقوقی

همان طور که اطلاع دارید دعاوی حقوقی از تنوع بسیار بالایی برخوردارند ولی در عین حال مشکلات حقوقی به طور کلی قابل پیشگیری میباشند.

به عنوان مثال اگر شما قصد خرید یا فروش خانه ای را دارید و بخواهید بدون مشورت با وکیل و با اعتماد به قرارداد های پر ایراد بنگاه های املاک قرارداد را امضا کنید و در صورتی که طرف معامله انسان شریفی نباشد و یا به دلیل مشکلات شخصی با شما درگیر شود و نتواند از عهده انجام تعهدات لازم نسبت به شما بر آید، شما بی دلیل متضرر خواهید شد و شما با مشکلات زیادی مواجه خواهید شد.

لازم به ذکر است که در برخی از مواقع شخص برای به سرانجام رساندن یک دعوای حقوقی سالها تلاش کرده و در نهایت نتیجه ای نگرفته و یا متاسفانه مبالغ هنگفتی نیز به وکیل داده اما باز هم به نتیجه مطلوب نرسیده اند.

در نتیجه مطمئنا پیشگیری بهتر از درمان میباشد.

عموم اختلافات موجود در جامعه حقوقی هستند بدین معنا که در دادگاه ها و شوراهای حل اختلاف قابل رسیدگی و حل و فصل می باشند. در این گونه دعاوی عموما تعمدی مشاهده نمی شود.نباید فراموش کرد که اصولا دعاوی حقوقی بسیار تخصصی و حرفه ای بوده و دقت نظر و تجربه ی ویژه ای را می طلبد و نباید به این دعاوی ساده انگارانه نگاه کرد و با سهل انگاری و به طور غیر حرفه ای با آن روبرو شد، چه در مقام طرح دعوی و چه در مقام دفاع.

بنابراین چگونگی مطرح شدن دادخواست و ایرادات شکلی و ضمائم و هزینه های آن و همینطور چگونگی طرح دفاع ماهیتی نیاز به دانش حقوقی آیین دادرسی مدنی و فنون لایحه نویسی و تبادل لوایح دارد.

لذا در این زمینه ما تصمیم گرفتیم علاوه بر وکلای مجرب از یک کارشناس ارشد حقوقی نیز جهت نظارت بر لوایح و دادخواست ها استفاده نماییم که قبل از طرح هر دادخواست و یا تقدیم لوایح دفاعیه تمامی نکات حقوقی بارها بررسی شده و به صورت جدی و موشکافانه بازبینی گردد سپس هزینه های دادرسی پرداخت شده و ثبت در دادگاه شوند.

امتیاز ما
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس سریع و مشاوره
به کمک نیاز داری؟ با ما در تماس باشید!
شروع گفتگو
سلام! برای چت در WhatsApp روی یکی از اعضای زیر کلیک کنید
معمولا در عرض چند دقیقه پاسخ می دهیم